Zondag 1 september (UPDATE)

Je bent nu hier: Nieuws Forums Vliegverwachting Zondag 1 september (UPDATE)

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #8606
  Action Paragliding
  Sleutelbeheerder

  Op dit moment passeert er een koufront met af en toe neerslag en dat front verlaat onze regio aan het einde van de ochtend. In de middag wordt het weliswaar droog, maar volgens de verwachting wordt de wind dan net iets te stevig. Al met al maakt dit geen geschikte dag voor het paragliden.
  Alle vliegactiviteiten voor zondag 1 september zijn helaas afgelast.

  Indien je een afspraak hebt voor een paragliding tandemlesvlucht, dan kun je zelf online een nieuwe afspraak maken via ons reserveringssysteem. Beschikbare dagen kun je vinden in onze agenda. Deze agenda is echter op dit moment tijdelijk volgeboekt, maar binnenkort zullen er weer plaatsen worden open gezet. De mogelijkheid bestaat om je aan te melden voor Paragliding Alert, waardoor je automatisch een mail ontvangt zodra extra plaatsen worden opengezet in de agenda.

  Hou de geldigheidsperiode van je cadeaubon in de gaten!
  Vervallen bonnen die niet van Action Paragliding zijn, mogen wij helaas niet accepteren. Indien een eventuele verlenging noodzakelijk is, neem dan voor verlenging contact op met het bedrijf dat je bon heeft uitgegeven. Zowel je (verlopen) bon, als een papieren bewijs/kopie van de verlenging moet je dan meenemen als je naar het veld komt, want anders kun je niet vliegen.

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Het forum ‘Vliegverwachting’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.

Comments are closed.