Zondag 11 augustus

Je bent nu hier: Nieuws Forums Vliegverwachting Zondag 11 augustus

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Action Paragliding 2 maanden, 1 week geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #8558

  Action Paragliding
  Sleutelbeheerder

  Alle vliegactiviteiten voor zondag 11 augustus zijn helaas afgelast. De verwachtingen zijn dusdanig slecht met te harde windstoten, dat het niet mogelijk is te vliegen.

  Indien je een afspraak hebt voor een paragliding tandemlesvlucht, dan kun je zelf online een nieuwe afspraak maken via ons reserveringssysteem. Beschikbare dagen kun je vinden in onze agenda. Deze agenda is echter op dit moment tijdelijk volgeboekt, maar binnenkort zullen er weer plaatsen worden open gezet. De mogelijkheid bestaat om je aan te melden voor Paragliding Alert, waardoor je automatisch een mail ontvangt zodra extra plaatsen worden opengezet in de agenda.

  Hou de geldigheidsperiode van je cadeaubon in de gaten!
  Vervallen bonnen die niet van Action Paragliding zijn, mogen wij helaas niet accepteren. Indien een eventuele verlenging noodzakelijk is, neem dan voor verlenging contact op met het bedrijf dat je bon heeft uitgegeven. Zowel je (verlopen) bon, als een papieren bewijs/kopie van de verlenging moet je dan meenemen als je naar het veld komt, want anders kun je niet vliegen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Het forum ‘Vliegverwachting’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.

Comments are closed.