Zondag 11 november (UPDATE)

Nieuws Forums Vliegverwachting Zondag 11 november (UPDATE)

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Action Air Sports 3 maanden, 1 week geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #7429

  Action Air Sports
  Sleutelbeheerder

  Alle vliegactiviteiten zijn helaas afgelast. De verwachting is dat de wind veel te hard is om veilig te kunnen vliegen en daarnaast wordt er veel regen verwacht. Jammer, maar het is niet anders. Iedereen toch een fijne zondag gewenst!

  Indien je een afspraak hebt voor een Paragliding Tandemvlucht, Experience of Proefles, dan kun je zelf online een nieuwe afspraak maken via ons reserveringssysteem. Beschikbare dagen kun je vinden in onze agenda. Deze agenda is echter op dit moment volgeboekt en het seizoen van 2018 is bijna ten einde. Maar binnenkort zullen er weer plaatsen worden open gezet voor april 2019. De mogelijkheid bestaat om je aan te melden voor het Tandem Beschikbaarheid Systeem, waardoor je automatisch een mail ontvangt zodra extra plaatsen worden opengezet in de agenda.

  Hou de geldigheidsperiode van je cadeaubon in de gaten!
  Vervallen bonnen die niet van Action Air Sports zijn, mogen wij helaas niet accepteren. Indien een eventuele verlenging noodzakelijk is, neem dan voor verlenging contact op met het bedrijf dat je bon heeft uitgegeven. Zowel je (verlopen) bon, als een papieren bewijs/kopie van de verlenging moet je dan meenemen als je naar het veld komt, want anders kun je niet vliegen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Het forum ‘Vliegverwachting’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.

Comments are closed.