Tandem Agenda

Vliegen in Nederland – Toelichting Agenda en Reserveringen

Onderstaand alle tot dusver geplande data om tandemvluchten uit te voeren. Dat doen we op weekenddagen meestal tussen 12:00 en 14:00 uur en doordeweeks vanaf 14:00 uur.

Lees onderstaande tekst eerst goed! Als er dan nog vragen zijn, graag deze uitsluitend per email stellen.

Afspraak boeken
Om een afspraak te boeken moet je je eerst aanmelden in het Tandem Reservering Systeem. Je voert eerst je eigen gegevens in, dan de gegevens van degenen die gaan vliegen en als laatste maak je een keuze uit de beschikbare data. Hiermee is je afspraak definitief en hiervan ontvang je altijd een bevestiging per email.
Heb je deze bevestiging niet ontvangen, dan heb je geen afspraak, of de bevestiging is in je spambox (bij jezelf of je provider) terecht gekomen.

Afspraak wijzigen
Je kunt je bestaande gegevens en/of afspraak wijzigen door opnieuw in te loggen in het Tandem Reservering Systeem. Let erop dat je altijd binnen een minuut een bevestiging ontvangt van elke wijziging. Zo niet, dan is er iets mis gegaan.

Afspraak annuleren
Annulering van je afspraak zonder dringende reden is toegestaan tot uiterlijk 18:00 uur op de dag voorafgaand aan je afspraak. Bij latere annulering of no show zullen wij een volgende reservering niet accepteren.

Agenda is vol?
Als in onderstaande tabel geen enkele datum wordt getoond, of bij alle data staat ‘vol’ vermeld, dan is het niet mogelijk om een afspraak te maken. Kijk dan op een later tijdstip nogmaals of er weer nieuwe mogelijkheden bij zijn gekomen.
De mogelijkheid bestaat om je aan te melden voor Paragliding Alert, waardoor je automatisch een mail ontvangt zodra extra plaatsen worden opengezet in de agenda.

Vliegverwachting
Kijk altijd bij Vliegverwachting voor actuele informatie.