Tandem Agenda

Vliegen in Nederland – Toelichting Agenda en Reserveringen

Ons vliegseizoen loopt van april t/m oktober. Onderstaand alle tot dusver geplande data om tandemlesvluchten uit te voeren. Dat doen we op weekenddagen meestal tussen 12:00 en 14:00 uur en doordeweeks meestal vanaf 13:00 uur.

Lees onderstaande toelichting eerst helemaal goed door! Als er dan nog vragen zijn, graag deze uitsluitend per email stellen.
Omdat wij met een buitensport bezig zijn, zijn wij per email beter bereikbaar dan telefonisch.

Agenda onder druk
Onze agenda staat momenteel erg onder druk en is daarom vaak volgeboekt. Enerzijds omdat het ontzettend druk is en anderzijds omdat we helaas meer dagen moesten annuleren dan we konden vliegen als gevolg van de weersomstandigheden. Deze afspraken moeten allemaal opnieuw worden ingepland en het aantal beschikbare plaatsen is uiteraard niet onbeperkt. We zijn echter continu bezig met het creƫren van extra beschikbaarheid, waardoor de agenda steeds in beweging is. Er komen dit seizoen waarschijnlijk nog enkele plaatsen bij. De agenda voor 2020 komt eind dit jaar online.

Geldigheid cadeaubon
Wij adviseren je direct te reserveren na ontvangst van je bon! Je hebt marge nodig in geval van mogelijke annulering door slecht weer zoals regen of te harde wind. In dat geval moet je een nieuwe boeking kunnen maken voordat de geldigheid van je bon verloopt. De bon moet geldig zijn op de datum van je boeking. Hou die geldigheid goed in de gaten.
Als je bon tegen de vervaldatum aan loopt of wij hebben geen beschikbaarheid meer voor de vervaldatum, adviseren wij je een verlenging aan te vragen bij het bedrijf dat je bon heeft uitgegeven. Onze partners gaan hier meestal coulant mee om. Wij kunnen in dat geval de bon niet voor je verlengen tenzij deze door onszelf is uitgegeven.

Agenda vol
Als in onderstaande tabel geen enkele datum wordt getoond, of bij alle data staat ‘vol’ vermeld, dan is het niet mogelijk om een afspraak te maken. Kijk dan op een later tijdstip nogmaals of er weer nieuwe mogelijkheden bij zijn gekomen en meld je aan voor Paragliding Alert, waarmee je automatisch een mail ontvangt zodra extra plaatsen worden opengezet in de agenda. De online agenda is de enige manier van reserveren.

Afspraak boeken
Om een afspraak te boeken moet je je eerst aanmelden in het Tandem Reservering Systeem. Je voert eerst je eigen gegevens in, dan de gegevens van degenen die gaan vliegen en als laatste maak je een keuze uit de beschikbare data. Hiermee is je afspraak definitief en hiervan ontvang je altijd een bevestiging per email. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan heb je geen afspraak, of de bevestiging zit in de spambox (op je pc of bij je provider).
Het systeem geeft alleen de beschikbare data met voldoende plaatsen voor het aantal vluchten van jouw boeking. Als het systeem geen data laat zien, zijn er op dat moment geen beschikbare mogelijkheden.

Afspraak wijzigen
Je kunt je bestaande gegevens en/of afspraak wijzigen door opnieuw in te loggen in het Tandem Reservering Systeem. Let erop dat je altijd binnen een minuut een bevestiging ontvangt van elke wijziging. Zo niet, dan is er iets mis gegaan.

Afspraak annuleren
Annulering van je afspraak zonder dringende reden is toegestaan tot uiterlijk 18:00 uur op de dag voorafgaand aan je afspraak. Bij latere annulering of no show zullen wij een volgende reservering niet accepteren.

Vliegverwachting
Kijk altijd bij Vliegverwachting voor actuele informatie.