Tandem Agenda

Vliegen in Nederland – Toelichting Agenda en Reserveringen

Ons vliegseizoen loopt van april t/m oktober. Onderstaand alle tot dusver geplande data om tandemvluchten uit te voeren. Dat doen we op weekenddagen meestal tussen 12:00 en 14:00 uur en doordeweeks meestal vanaf 14:00 uur.

Lees onderstaande tekst eerst goed en helemaal door! Als er dan nog vragen zijn, graag deze uitsluitend per email stellen. Omdat wij met een buitensport bezig zijn, zijn wij per email beter bereikbaar dan telefonisch.

Agenda vol?
Onze agenda staat momenteel erg onder druk omdat we dit seizoen helaas meer dagen moesten annuleren dan we konden vliegen als gevolg van de vanwege de weersomstandigheden. Onze agenda is steeds in beweging, maar het kan voorkomen dat deze tijdelijk is volgeboekt. Als in onderstaande tabel geen enkele datum wordt getoond, of bij alle data staat ‘vol’ vermeld, dan is het niet mogelijk om een afspraak te maken. Kijk dan op een later tijdstip nogmaals of er weer nieuwe mogelijkheden bij zijn gekomen. De mogelijkheid bestaat om je aan te melden voor Paragliding Alert, waardoor je automatisch een mail ontvangt zodra extra plaatsen worden opengezet in de agenda.

Afspraak boeken
Om een afspraak te boeken moet je je eerst aanmelden in het Tandem Reservering Systeem. Je voert eerst je eigen gegevens in, dan de gegevens van degenen die gaan vliegen en als laatste maak je een keuze uit de beschikbare data. Hiermee is je afspraak definitief en hiervan ontvang je altijd een bevestiging per email. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan heb je geen afspraak, of de bevestiging zit in de spambox (op je pc of bij je provider).
Het systeem geeft alleen de beschikbare data met voldoende plaats voor het aantal vluchten van jouw boeking.

Afspraak wijzigen
Je kunt je bestaande gegevens en/of afspraak wijzigen door opnieuw in te loggen in het Tandem Reservering Systeem. Let erop dat je altijd binnen een minuut een bevestiging ontvangt van elke wijziging. Zo niet, dan is er iets mis gegaan.

Afspraak annuleren
Annulering van je afspraak zonder dringende reden is toegestaan tot uiterlijk 18:00 uur op de dag voorafgaand aan je afspraak. Bij latere annulering of no show zullen wij een volgende reservering niet accepteren.

Vliegverwachting
Kijk altijd bij Vliegverwachting voor actuele informatie.