Agenda Tandemvliegen [tijdelijk niet actief]

Vanwege de situatie omtrent het Coronavirus Covid-19 zijn onze activiteiten uitgesteld tot nader order. Lees hier wat ons beleid is.
Wij confirmeren ons aan de voorschriften en adviezen van RIVM en KNVvL in zijn algemeenheid en voor sportclubs in het bijzonder.

Inmiddels is het verbod op tandemvluchten door de overheid ingetrokken, echter handhaving van de 1,5 meter regel blijft onverkort van kracht. Helaas kunnen wij met het uitvoeren van tandemvluchten derhalve niet voldoen de eisen van RIVM. Immers bij tandemvluchten zitten 2 personen binnen 0,5 meter aan elkaar vast.

Wij willen liefst zo snel mogelijk het uitvoeren van tandemvluchten weer hervatten, echter zowel voor onze klanten als voor onze piloten uitsluitend op een veilige manier en verantwoorde manier. Wij hebben een protocol met maatregelen om het besmettingsrisico zo klein mogelijk te houden.

De agenda en het online reserveringssyteem voor het seizoen 2021 zullen beschikbaar zijn zodra tandemvluchten weer worden uitgevoerd.


Meld je voor de tandemlesvluchten aan voor Paragliding Alert, dan krijg je automatisch bericht als de agenda online komt.

Meld je voor de tandemlesvluchten aan voor Paragliding Alert, dan krijg je automatisch bericht zodra de agenda online komt.

Voor meer informatie en vragen over tandemvliegen in het algemeen, zie onze Veelgestelde Vragen | FAQs.

Hou wel rekening met de geldigheidsperiode van je cadeaubon want vervallen bonnen kunnen wij niet accepteren.
Mocht de geldigheid dreigen te verlopen, neem dan contact op met de uitgever van de bon voor een eventuele verlenging.
Heb je een bon van Action Paragliding, neem dan contact op via email.
Neem een print van de verlenging samen met de originele cadeaubon mee naar het lierterrein, omdat anders je bon niet geaccepteerd wordt.