Vliegen in de Bergen

Paragliding is van oorsprong ontstaan in de bergen en daar is het eigenlijk ook het mooist om te vliegen.
Vliegen boven het platte land van Nederland is leuk en leerzaam, maar toch…

Action Paragliding biedt verschillende reizen aan naar bestemmingen hoofdzakelijk binnen Europa. Voor elk niveau zijn er interessante vliegstekken. Afhankelijk van je vliegniveau en de moeilijkheidsgraad van de vlieglocatie kun je mee op reis.
Om teleurstellingen te voorkomen, beoordelen de instructeurs van Action Paragliding bij inschrijving of het raadzaam is mee op reis te gaan.

Voor ons opleidingsprogramma maken wij veel gebruik van Franse en Oostenrijkse vliegstekken (Frankrijk is de bakermat van het paragliden), waar wij in goed overleg met locale overheden en scholen ons lesprogramma afwerken. Ook gevorderde piloten kunnen bij ons terecht voor thermiek-, overland- en veiligheidstrainingen.

We organiseren paraglidingreizen naar o.a. Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Slovenië, Spanje, Portugal (Madeira), Turkije, Colombia en Zuid-Afrika.
In samenwerking met diverse experts en gidsen organiseren wij themareizen zoals een combinatie van paragliding en skiën in het winterseizoen en rondreizen of vliegsafari’s door exotische gebieden.

Voor de ervaren piloten organiseren we ook speciale weekends (van vrijdagavond tot zondagavond) op uitdagende locaties in het buitenland en toch redelijk dichtbij. Het voordeel is dat we, afhankelijk van de weersomstandigheden, op het laatste moment kunnen beslissen om te gaan (of niet) en je geen vrije dagen hoeft te reserveren bij je werkgever.

Klik hier voor het totale bergprogramma.

Informatie en boekingen: bergreizen@actionparagliding.nl

paragliding-bergen-actionairsportsbergen-paraglidingparagliding-actionairsports-bergen