Gradient Denali | Easy Mountain Fun

Gradient_Denali_IMG_7826_fixed

Denali is de nieuwe basic/intermediate EN/LTF-A hike&fly glider van Gradient. Het scherm is ontwikkeld voor gelegenheidspiloten met een maximum aan veiligheid, gemakkelijke handling en goede performance. Met zijn lichte gewicht is dit een ideaal scherm voor hike&fly, maar ook geschikt voor XC vanwege zijn goede performance.

Eigenschappen

Denali is zeer stabiel in alle speed ranges en stijgt gemakkelijk zelfs in lichte thermiekbellen. Deze kwaliteiten garanderen mooie hike&fly en XC vluchten. De start eigenschappen zijn ook erg gemakkelijk; het scherm zet moeiteloos op zonder veel input. Je kan ook vrijwel altijd achterwaarts starten. Het scherm schiet niet over, waardoor je veel tijd hebt voor je check. Deze eigenschappen zijn essentieel voor een hike&fly scherm, want je hebt niet altijd een mooie start om te gebruiken.

Denali is ontworpen om de beweging van de kap in turbulente lucht te verminderen, waardoor het een vergeeflijk scherm is, ook voor kleine pilootfouten. Ondanks dat heeft het toch fijne remdruk in alle posities. Het scherm reageert onmiddellijk op reminput en weightshift waardoor het leuk scherm is, ook voor ervaren piloten.

Technische details

Het profiel van het scherm is special ontwikkeld voor maximale stabiliteit over een zo breed mogelijke speed range. Het ontwerp geeft maximale bestandheid tegen het inklappen van de leading edge. Ook de positie van de celopeningen met het bewezen diagonaal ribben systeem draagt hieraan bij. Denali heeft geen compromissen als gevolg van zijn lichte gewicht.

Comments are closed.