Schermkeuringen

Schermkeuring porositeitsmeting

Action Paragliding is o.a. door Gradient geautoriseerd schermkeuringen uit te voeren. Deze keuringen worden veelal in de winter gedaan.

Aangezien er steeds meer Gradient schermen in Nederland vliegen, wordt het bestand te keuren schermen ieder jaar steeds groter en daarom is het voor ons van belang dit goed te plannen. De meeste piloten vliegen ’s winters niet of weinig en dan is het meestal geen probleem het scherm enige tijd te missen.

Wij plannen in november en december de keuringen van Gradient schermen. Daarna zullen we schermen van andere fabrikanten in behandeling nemen. Indien je je scherm door ons wil laten keuren, dan verzoeken wij je dit uiterlijk 10 november aan te melden op info@paragliding.nl.

Zo mogelijk zouden we graag uiterlijk 20 november je scherm in huis willen hebben, zodat we met de 1e fase van de keuring kunnen beginnen.

De schermen worden eerst geïnspecteerd op (lijn)schade, waarna wij een lijnbestelling doen voor trek- en schadelijnen. Als de nieuwe lijnen binnen zijn kunnen we de keuring verder afwikkelen. We schatten de doorlooptijd op ongeveer enkele weken. Laat het ons wel even weten als je in 2018 nog vliegplannen hebt en je scherm vóór een bepaalde datum gekeurd terug wil hebben.

Je kunt het scherm in Weert afgeven (op afspraak) of goed verpakt naar ons toe sturen.

Hang altijd een label aan je scherm met je NAW-gegevens, telefoonnummer en emailadres.

Kosten
Schermkeuring inclusief lijnen voor trekproef € 195,-
Vervangen van beschadigde lijnen € 20,- per lijn (incl. montage)
Verzendkosten € 8,50 (niet verzekerd) of € 17,50 (verzekerd)

Afleveradres
Action Paragliding
Anemoonhof 20
6002 WN Weert

Nadere informatie
Voor meer gedetailleerde informatie zie Schermkeuringen

Schermkeuring_Porositeit_P1020646_800x600_web.jpgSchermkeuring_Lijnlengten_P1020794_800x600_web.jpgSchermkeuring_Bettsometer_P1030035_800x600_web.jpgschermkeuring-2.jpg

Comments are closed.